L'Ajuntament d'Hostalric reforça el servei de neteja viària amb una nova màquina escombradora

Aquesta adquisició s'emmarca en el pla de reorganització d'aquest servei municipal impulsat per l'equip de govern.

La nova màquina escombradora adquirida per l'Ajuntament d'Hostalric
La nova màquina escombradora adquirida per l'Ajuntament d'Hostalric | Aj Hostalric
Redacció
15 de març del 2021
Actualitzat a les 10:24h
Des d'aquesta setmana la Brigada Municipal de Serveis compta amb una nova màquina escombradora per a fer les tasques diàries de neteja viària que es duen a terme a la via pública. Aquest nou vehicle, model Hako 1600, s'ha adquirit mitjançant un contracte de rènting amb opció a compra i permetrà augmentar la capacitat de treball i millorarà les prestacions que oferia l'antiga escombradora.
 
Entre les característiques principals de la nova màquina escombradora destaca el baix nivell de soroll, fet que evitarà generar molèsties als veïns i veïnes. A més, el vehicle també compta amb unes altes prestacions que permetran millorar la qualitat de la neteja.
 
Sergi Regàs, regidor d'Espai Públic, explica que "la màquina escombradora que teníem fins ara era molt vella, contínuament teníem problemes de reparacions, i ja havia esgotat el seu període de vida útil"; i avança que l'objectiu principal de la nova adquisició és "millorar notablement l'eficiència i les prestacions del servei municipal de neteja viària".
 
En aquest línia, l'adquisició d'aquest nou vehicle forma part de la millora i reorganització del servei municipal de neteja viària impulsada per l'equip de govern de l'Ajuntament en el marc del projecte Cuidem Hostalric!, per tal de millorar el servei que es presta a l'espai públic del terme.