Fogars de Montclús s'afegeix al servei d'assistència tècnica en arquitectura del Consell Comarcal del Vallès Oriental

Actualment ja sumen 9 els ajuntaments de la comarca que disposen del servei comarcal d’arquitectura.

Redacció
10 de març del 2021
Actualitzat a les 15:28h
L'equip tècnic del CCVO amb la tinent d'alcalde de Fogars de Montclús, Anna Pou
L'equip tècnic del CCVO amb la tinent d'alcalde de Fogars de Montclús, Anna Pou | CCVO
Aquesta setmana el Consell Comarcal ha iniciat el servei d'assistència tècnica en arquitectura a l'Ajuntament de Fogars de Montclús. Amb aquesta incorporació, ja són 9 els ajuntaments que disposen ara d'aquest servei d'arquitectura: Caldes de Montbui, Cànoves i Samalús, Lliçà de Vall, Montseny, la Roca del Vallès, Sant Pere de Vilamajor, Santa Maria de Martorelles, Tagamanent i Fogars de Montclús.

El Servei compta amb un equip de 4 persones titulades en arquitectura directament destinades a ajuntaments i que té les funcions de planificar, proposar, dirigir i informar sobre temnes relacionats en l'àmbit de l'arquitectura.  

El Servei comarcal d'assistència tècnica (SCAT) presta servei actualment a 20 ajuntaments de la comarca. L'SCAT inclou serveis en enginyeria, arquitectura, medi ambient, salut pública i mobilitat.

L'equip de SCAT compta amb 20 persones: 8 persones en enginyeria, 4 en arquitectura, 2 en salut pública i 1 en ciències ambientals. En total, 15 persones directament destinades a ajuntaments, a més del personal administratiu (2), coordinació (2) i el cap de l'Àrea.

La valoració d'aquest Servei per part dels ajuntaments és superior al 9, per exemple, en la professionalitat del personal. La valoració global es troba entre el 8 i el 10. El personal polític, tècnic i administratiu dels ajuntaments el recomanaria a un altre ajuntament en el 97,3% dels casos, segons consta en la darrera enquesta de valoració efectuada el 2019.