empresa

Daniel Boil, ratificat com a president de PIMEC al Vallès Oriental

Ocupa el càrrec des del març del 2019

per Redacció , 10 de març de 2021 a les 11:53 |
Daniel Boil, en una imatge recent | PIMEC
La Junta Directiva de PIMEC, reunida aquest dimarts a la tarda telemàticament i per primera vegada en aquest nou mandat, ha reelegit Daniel Boil com a president de PIMEC Vallès Oriental. Boil, que ocupa el càrrec a capdavant de la territorial des de març de 2019, afronta aquesta nova etapa de l’entitat -segons recull la patronal en un comunicat- amb la voluntat de "fer que PIMEC segueixi creixent i consolidant-se al territori a tots els nivells a través de l’activisme empresarial".

Advocat de formació, és especialista en Dret Mercantil i Internacional i fundador del despatx Boil Fernández Geli Advocats, amb oficines a Barcelona i Madrid, i de la consultora Boil BCN Internacional, amb oficines a Barcelona i Frankfurt.


Dins la patronal, va ser el primer president de PIMEC Joves al Vallès Oriental el 2013, i pertany a la Comissió Executiva del territori des de 2014, on fins el 2019 era vicepresident i Defensor del Soci. També és membre de la Comissió Internacional de PIMEC des de 2017.

Boil va ser membre la candidatura Activisme Empresarial d'Antoni Cañete, que finalment va guanyar les eleccions a la presidència de la patronal.

 

Participació