Josep Pagès nou diputat de Junts per Catalunya al Congrés dels Diputats de Madrid

El veí de Sant Celoni ha pres possessió del seu càrrec manifestat lleialtat al mandat de l'1-O, la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats

Josep Pagès votant a Sant Celoni l'10-N de 2019
Josep Pagès votant a Sant Celoni l'10-N de 2019 | JPM
Redacció
09 de març del 2021
Actualitzat a les 17:36h
El veí de Sant Celoni, Josep Pagès Massó, és des d'avui nou diputat al Congrés de Diputats de Madrid, després d'haver pres possessió del seu càrrec. A les eleccions de l'10 de novembre de 2019 va formar part de la candidatura de Junts per Catalunya que va encapçalar Laura Borràs, ocupant el número sis de la llista. Avui ha substituït Jaume Alonso-Cuevillas que era el número tres i el passat 14-F va ser escollit diputat al Parlament de Catalunya.

La manera de prendre posessió del seu càrrec ha estat "lleial al mandat de l'1-O, per la llibertat dels presos polítics i el retorn dels exiliats, per imperatiu legal, prometo".

El nom de Josep Pagès ha estat d'actualitat aquesta darrera setmana ja que és un dels cinc síndics electorals que els dies 3 i 4 de març va haver de comparèixer al Jutjat 11 de Barcelona per la causa que se segueix contra la sindicatura electoral per la seva participació en el referèndum de l'1-O, amb peticions de pena de dos anys i nou mesos de presó pels delictes de desobediència i usurpació de funcions.

Josep Pagès és llicenciat en Ciència Política i Sociologia i professor de Dret Constitucional de la Universitat Autònoma de Barcelona.
 
Arxivat a