L'Ajuntament de Riells i Viabrea presenta el projecte Dones+

Es tracta d'un projecte inclusiu que té com a objectiu impulsar el creixement de la participació femenina al municipi

Commemoració del 8M 2021 a Riells i Viabrea
Commemoració del 8M 2021 a Riells i Viabrea | Aj Riells i Viabrea
Redacció
09 de març del 2021
Actualitzat a la 13:21h
L'Ajuntament de Riells i Viabrea ha aprofitat la commemoració del 8M per presentar el projecte Dones+. La regidora d'Igualtat, Anna Cortés, expressa el suport del consistori sobre el drets i la visibilitat de la dona a la societat. Dones+ es tracta d'un projecte inclusiu que té com a objectiu impulsar el creixement de la participació femenina a Riells i Viabrea.

Entre els objectius que es busquen hi ha els de conèixer les necessitats de les dones del municipi, a través d'un qüestionari; Dones empoderades. Creació del grup de dones guiat per Macarena Palma Naranjo, psicòloga de les organitzacions, amb màster en Recursos Humans, especialitzada amb Coaching transformacional; i la redacció d'un Pla Intern d'Igualtat de la plantilla de l'Ajuntament de Riells i Viabrea.
 
La commemoració del dia de la dona a Riells i Viabrea es fa extensa durant tot el mes de març amb un seguit d'activitats relacionades amb la dona. Tallers, xerrades i activitats pels joves són algunes de les propostes del municipi.
 
Arxivat a