8M Dia Internacional de la Dona Treballadora

ERC de Palau reivindica els drets de les dones amb el conte «Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?»

Marta Rovira, secretària general d'ERC, homenatja totes les dones de Santa Maria de Palautordera que han lluitat «perquè avui nosaltres poguem ser lliures»

per Redacció, 8 de març de 2021 a les 11:34 |
Dues de les participants en l'acció del partit republicà a Santa Maria de Palautordera | ERC Santa Maria de Palautordera
Un any més, ERC de Santa Maria de Palautordera ha portat a terme la iniciativa de de donar visibilitat a dones de tots els barris del municipi per commemorar el 8M, Dia Internacional de la Dona Treballadora. Enguany, malgrat la difícil situació provocada per la Covid-19, "les dones de Palau han volgut demostrar que res les atura", han manifestat des del partit republicà. Hi han participat un total de vint-i-quatre dones de diverses edats.

L'acció portada a terme ha estat la lectura coral del conte infantil Hi ha res més avorrit que ésser una princesa rosa?  de Carlota Díaz Reguera. "Sonoritat i reivindicació en un dia molt especial, però no pas l'únic. Cada dia és important lluitar per assolir l’equitat entre homes i dones", es remarca des d'ERC de Santa Maria de Palautordera.


També hi ha participat Marta Rovira, secretària general d'ERC. Ha desitjat una bona diada del 8M i espera que aquest 8M "poguem homenatjar totes aquelles dones de Santa Maria de Palautordera que van lluitar perquè avui nosaltres poguem ser lliures", ha manifestat. També ha recordat que encara no s'ha arribat a una situació d'igualtat i de drets i per això diu que s'ha de continuar lluitat fins arribar a un estadi d'equitat.

 

Participació