El 8M al Baix Montseny

«Concentracions, actes reivindicatius, marxes, pintadesa de murals i lectures de manifestos, entre d'altres activitats convocades.»

Ajuntament de Llinars del Vallès il·luminat de color lila
Ajuntament de Llinars del Vallès il·luminat de color lila | Aj Llinars del Vallès
Redacció
07 de març del 2021
Actualitzat el 08 de març a les 15:25h
El moviment feminista es prepara per una nova vaga coincidint amb el Dia Internacional de la Dona Treballadora, aquest 8 de març. La CGT i la Intersindicat Alternativa de Catalunya han registrat formalment una vaga general a la qual s'hi han adherit altres sindicts  -com la Intersindical-CSC o la COS- a excepció dels sindicats majoritaris, UGT i CCOO. Està previst que durant tota la jornada hi hagi actes i manifestacions arreu del país.

Al Baix Montseny aquest diumenge 7 de març ja hi haurà una primera tongada d'activitats que seguiran demà. Concentracions, actes reivindicatius, marxes, pintadesa de murals i lectures de manifestos, entre d'altres activitats convocades.

Aquesta és la proghramació a cada municipi del Baix Montseny.

Arbúcies:Activitats diverses. Acte central a la plaça 1 d'Octubre

Breda: Durant tot el cap de setmana es podrà participar a la 1a edició de la "Caminada de la Dona" organitzada per Dones de Breda.

Campins:Campanya "Dones i homes corresponsables"

Gualba:
Hostalric:Segona Setmana Lila

Llinars del Vallès:3a Setmana de la Dona

Riells i Viabrea:Lectura del manifest 17:30 del 8M a la plaça de la Vila

Sant Antoni de Vilamajor:Enguany, el manifest s'emetrà en format virtual i el podreu seguir a les 12 h al Canal de Youtube de l'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor.

Sant Celoni: