A l'Hospital de Sant Celoni segueixen ingressats set pacients amb Covid-19

D'acord amb les últimes dades fetes públiques ara hi ha acumulades 282 persones donades d'alta i 71 defuncions

Hospital de Sant Celoni
Hospital de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
03 de març del 2021
Actualitzat a la 13:58h
Com cada dimecres la Fundació Hospital de Sant Celoni actualitza les dades relatives al coronavirus Covid-19 que afecten directament al centre hospitalari de referència al Baix Montseny. A dia d'avui les altes acumulades són 282, set més en relació a les de fa una setmana. Pel que fa a les persones ingressades ara n'hi ha 7, dues més que no pas les que hi havia el passat 24 de febrer.

Pel que fa a defuncions aquesta setmana no se n'ha registrat cap, amb la qual cosa les acumulades des de l'inici de la crisi sanitària en són 71.

Actualització sobre la Normativa de visites per a familiars i acompanyants

Hospital de Sant Celoni
 
Es permet l’entrada de familiars/acompanyants a les habitacions dels pacients ingressats a la Primera Planta de l'Hospital. Un únic familiar/acompanyant per pacient ingressat. Les visites dels pacients ingressats als llits 1, seran de 12.00h. a 13.00h. Les visites dels pacients ingressats als llits 2, seran de 13.00h a 14.00h.
 
Hospitalització Segona Planta: S’autoritzarà l'entrada en casos de finals de vida, menors d'edat i situacions especials.
 
Urgències: Els familiars/acompanyants romandran fora del recinte hospitalari. S’autoritzarà l'entrada en casos de finals de vida, menors d’edat i situacions especials.
 
Hospital de dia, cirurgia menor, proves invasives i CMA  Un acompanyant per pacient en el moment de l’ingrés, sense accedir a l’Hospital. Posteriorment, s’informarà via telefònica per venir a buscar-lo i s’esperarà fora del recinte hospitalari.  En casos de pacients no autònoms, aquests podran ser acompanyats per un familiar/acompanyant. Els  responsables del departament indicaran on ha d’esperar mentre dura el procediment.
 
Consultes externes i proves diagnòstiques: S’autoritzarà l’entrada d’un acompanyant/familiar en casos de menors o pacients no autònoms. Unitat de diagnòstic ràpid es permet l’entrada d'un acompanyant.

Centre Sociosanitari Verge del Puig

S'autoritzen visites sota cita prèvia.


 
Arxivat a