sanció

Sancionats els conductors d'uns buggis al Parc del Montnegre i el Corredor per saltar-se el confinament comarcal i el toc de queda

Els Mossos d'Esquadra i guardes forestals fan controls nocturs d'accés motoritzat al parc per detectar incompliments en la normativa Covid-19

per Redacció, 26 de febrer de 2021 a les 18:23 |
Un dels buggis sancionats al Parc del Montnegre i Corredor. | XPN
Aquesta informació es va publicar originalment el 26 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La nit del dimecres 24 de febrer, agents dels mossos d'esquadra amb la col·laboració dels guardes del Parc del Montnegre i el Corredor van fer un control nocturn per detectar incompliments en el confinament comarcal i el toc de queda dins del Parc. En aquesta ocasió, es van sancionar els conductors d'uns buguis que havien trencat el confinament comarcal.

Durant els darrers mesos de confinament, al Parc del Montnegre i el Corredor s'han fet diversos controls diürns per detectar possibles infraccions, com ara les relacionades amb la normativa Covid-19 o aquelles relatives a l'accés motoritzat en zones no permeses. En els controls diürns s'han multat fins a catorze infractors en un sol dia per aquestes causes.


El Parc del Montnegre i Corredor té constància de força activitat no permesa en algunes zones dins del seu àmbit. En són exemple trobades nocturnes en què es realitzen focs d'esbarjo i botellón i, també, activitats nocturnes amb vehicles motoritzats i BTT que, en ocasions, pertorben la tranquil·litat i posen en risc la seguretat dels habitants i la fauna del Parc. Amb aquestes actuacions de col·laboració amb els Mossos d'Esquadra es pretenen minimitzar aquests comportaments.
 

 

Participació