Breda instal·la un armari per poder recollir comandes fora de l'horari comercial

Disposa d'un tancament electrònic i codi de seguretat

L'armari per a comendes a l'entrada del Centre Cívic 1 d'Octubre de Breda
L'armari per a comendes a l'entrada del Centre Cívic 1 d'Octubre de Breda | Aj Breda
Redacció
25 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:40h
L'Ajuntament de Breda està desenvolupant una iniciativa que permetrà al comerç local flexibilitzar la disponibilitat dels seus productes i fomentar així la compra als establiments del municipi. Es tracta d'un armari amb tancament electrònic per codi de seguretat instal·lat al Centre Cívic 1 d'Octubre, preparat per al lliurament i recollida de comandes fora de l'horari d'obertura comercial. D'aquesta manera els clients podran fer la seva comanda, deixar-la pagada i recollir-la en un altre moment que s'ajusti millor al seu dia a dia, obtenint més flexibilitat al moment de fer les seves compres.

Tots els comerciants de Breda que vulguin es podran adherir a aquesta nova opció d'oferir els seus productes amb més disponibilitat horària. El client tindrà la possibilitat de fer una comanda a qualsevol establiment que utilitzi aquest mètode. Només haurà de donar el seu número de telèfon mòbil per a poder rebre la notificació quan la seva comanda estigui disponible.

El comerciant preparà la comanda i a través d'una aplicació informarà al sistema del seu lliurament a l'armari, introduint el número de telèfon del client. Un cop lliurada la comanda l'aplicació generarà un codi d'obertura i enviarà la notificació al client, que haurà d'introduir aquest codi a la pantalla de l'armari. El codi serà diferent per a cada comanda i es generarà de forma automàtica.
 
El sistema que ha de permetre aquesta nova via per al comerç local de Breda es troba en fase de desenvolupament, pel que estarà disponible properament.