Detingut a Sant Antoni de Vilamajor el presumpte autor d'un doble homicide a Barcelona

Els fets es remunten al 24 d'agost de 2019, quan els Mossos van localitzar en un domicili del districte Sants-Montjuïc els cossos sense vida d'un matrimoni d'avançada edat

El domicili on es va cometre l'assassinat
El domicili on es va cometre l'assassinat | ACN
Redacció
23 de febrer del 2021
Actualitzat a les 11:54h
Els Mossos d'Esquadra de la Divisió d'Investigació Criminal (DIC) de la Regió Policial Metropolitana de Barcelona han detingut un home com a presumpte autor de la mort de dues persones d'edat avançada a Barcelona. Els fets es remunten al 24 d'agost de 2019, quan els Mossos van localitzar en un domicili del districte Sants-Montjuïc els cossos sense vida d'una dona i el seu marit, tots dos d'edat avançada.

La DIC va iniciar una investigació que va permetre determinar que la parella hauria mort de forma violenta, i que en la mort podria estar implicat un home de nacionalitat espanyola i de 51 anys que havia mantingut relacions comercials amb les víctimes en dies previs a la mort.

El dia 16 de febrer es va detenir a Sant Antoni Vilamajor el presumpte autor dels fets i es va realitzar l'entrada i perquisició al seu domicili. El jutge ha ordenat l'ingrés a presó provisional de l'arrestat.