obres

Comencen els treballs d'arranjament del carrer Turó de l'Home d'Hostalric

L'objectiu de l'actuació és resoldre els desperfectes generats pel temporal Gloria

El carrer Turó de l'Home d'Hostalric afectat pel temporal Gloria | AJ Hostalric
per Redacció, 16 de febrer de 2021 a les 16:34 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 16 de febrer de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Des d'aquesta setmana i durant els pròxims dos mesos l'Ajuntament d'Hostalric actuarà al carrer Turó de l'Home per a arranjar els desperfectes que el temporal Glòria va generar en aquesta via durant el passat mes de gener del 2020. L'actuació ha començat aquest dimarts 16 de febrer i està sent executada per Excavacions i Pintures SAU, empresa adjudicatària del contracte d'obres.

El projecte té un cost de 58.933,05 euros i ha estat possible gràcies al finançament del Departament de Presidència de la Generalitat de Catalunya. En aquest sentit, cal recordar que el pressupost municipal del consistori per aquest 2021 inclou una partida de 589.284 euros -300.000 euros dels quals, finançats per la Generalitat- que es destinaran a resoldre les importants incidències que el temporal Glòria també va provocar en altres punts del municipi com el camí dels Ollers i el carrer Bonaventura Codina.


Els treballs al carrer Turó de l'Home implicaran que durant 15 dies una part del carrer Via Romana esdevingui temporalment de doble circulació per tal de facilitar el trànsit i la circulació dels camions que prenen part de l'obra.

 

Participació