Es Crea el Reconeixement Dona de Llinars del Vallès 2021

Té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones llinassenques

Logo Punt Dona Llinars del Vallès
Logo Punt Dona Llinars del Vallès | Aj Llinars Vallès
Redacció
15 de febrer del 2021
Actualitzat el 15 de febrer del 2023 a les 10:18h

El Punt Dona de l'Ajuntament de Llinars del Vallès crea el "Reconeixement Dona de Llinars del Vallès 2021" dins del marc del 8 de març, Dia internacional de les Dones. Té per objectiu reconèixer i visibilitzar socialment el valor del treball realitzat per dones llinassenques.

Les bases d'aquest reconeixement tenen per objecte la regulació de la seva concessió, que des de fa alguns anys atorga el Punt Dona.

Les  distincions  honorífiques,  s'atorguen  en  reconeixement  de  la  tasca  realitzada  per dones en els àmbits nacional i/o internacional. Cal ser dona major de 18 anys, nascuda o resident a Llinars del Vallès, dona  que han contribuït a l'impuls del paper de la dona en tots els àmbits, dona emprenedora, amb iniciativa en qualsevol àmbit o dona que hagin exercit tasques a la comunitat.

La presentació de les candidates la podran realitzar les entitats locals inscrites al Registre municipal d’Entitats. La  data  màxima  de  lliurament  de  les  candidatures  és  el  proper dijous  4  de febrer del 2021. Les  candidatures  poden  ser  de  qualsevol  àmbit  (cultural,  esportiu,  associatiu, activista, científic, etc.).