ELECCIONS 14-F: Junts s'imposa amb claredat al Baix Montseny

Ha guanyat a tots els municipis llevat de Llinars del Vallès, Riells i Viabrea i Vilalba Sasserra

Les urnes han donat la majoria de vots a Junts a la comarca natural del Baix Montseny
Les urnes han donat la majoria de vots a Junts a la comarca natural del Baix Montseny | NBM
Redacció
14 de febrer del 2021
Actualitzat a les 22:43h
Clara victòria de Junts als municipis del Baix Montseny. La nova formació política, amb el 100% dels vots escrutats, s'ha imposat a gairebé tots els municipis de la comarca natural com Arbúcies, Breda, Campins, Fogars de Montclús, Gualba, Hostalric, Montseny, Sant antoni de Vilamajor, Sant Celoni, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari Sacalm, Santa Maria de Palautordera i Vallgorguina.

ERC també té la seva part del pastís ja que s'ha imposat a municipis com Llinars del Vallès, Riells i Viabrea, Sant Pere de Vilamajor i Vilalba Sasserra.

La CUP també ha aconseguit un bon resultat al Baix Montseny i s'ha erigit en tercera força política a Arbúcies, Breda, Campins, Fogarsa de Montclús, Montseny, Sant Esteve de Palautordera, Sant Feliu de Buixalleu, Sant Hilari Sacalm, Sant Pere de Vilamajor i Vallgorguina.

El PSC també ha estat tercer en els municipis de Gualba, Hostalric, Llinars del Vallès, Riells i Viabrea, Sant Antoni de Viulamajor, Sant Celoni, Santa Maria de Palautordera i Vilalba Sasserra.

Tots els resultats, poble per poble, en aquest enllaç.