Per primera vegada el Ball de Gitanes de Sant Celoni cridarà Ferro! de manera virtual

La ballada d'enguany s'ha suspès com a conseqüència de la Covid-19

Ball de Gitanes de Sant Celoni 2020 - 40a ballada des de la recuperació
Ball de Gitanes de Sant Celoni 2020 - 40a ballada des de la recuperació | Ricard Ametller Saula
Redacció
12 de febrer del 2021
Actualitzat a les 10:44h
Han ballat amb sol, pluja, vent i neu. Però la pandèmia de la Covid-19 ho ha canviat tot des de fa un any i la Colla de Gitanes de Sant Celoni no ha tingut més remei que suspendre las Filferrada de demà dissabte 13 i el Ball de Gitanes del diumenge 14 de febrer. A la plaça de la Vila no hi haurà ni grades, ni públic, ni el Vell i la Vella, ni el Capità de Cavalls, ni els diablots, ni els centenars de balladors i balladores que any rere any per aquestes dates de carnaval celebren una de les festes amb més tradició del municipi.

Tot i amb això a sant celoni hi haurà Ball de Gitanes. Per primera vegada en la història de la Colla es farà de manera virtual en un acte institucional que se celebrarà el diumenge a les 12 del migdia i, per tant, es podrà sentir el crit de Ferro!

Un acte que es podrà seguir a través de les xarxes socials. Per L'Instagram de la Colla de Gitanes de Sant Celoni (@gitanessantceloni) i de l'ajuntament (@ajuntamentsantceloni).

També pel Facebook de la Colla de Gitanes de Sant Celoni (gitanessantceloni) i de l'Ajuntament (ajsantceloni). I pel canal de YouTube de l'Ajuntament.

Programes especials a Punt 7 Ràdio

L'emissora municipal de Sant Celoni també dedica diversos programes al Ball de Gitanes. El dissabte 13 a les 12 h, Programa especial de la Filferrada amb l’Ernest Garrido qui presentarà els balls que ballen normalment a plaça els balladors i balladores de la Colla del Filferro; i el diumenge 14 a les 12.30, programa Especial Ball de Gitanes amb el Vell i la Vella. Es radiarà el seu discurs irreverent habitual i proposaran ballar al portal de casa el galop d’entrada i la polca.

 

Arxivat a