ERC dona a conèixer la Via Àmplia al Baix Montseny

Des del partit republicà s'assegura que són l'única opció que culminarà el procés

Una carpa d'ERC a Sant Celoni
Una carpa d'ERC a Sant Celoni | ERC Sant Celoni i la Batllòria
Redacció
10 de febrer del 2021
Actualitzat a les 17:27h
Al Baix Montseny la campanya electoral del 14-F d'ERC té poca activitat presencial i si molt de xarxes socials, més enllà de les carpes que munten per donar visibilitat i proximitat. Tot i amb això, des del partit republicà s'assegura que el missatge "Al costat de la gent per treballar per la República" arriba a l'electorat. Hi ha el convenciment que si es vol un govern independentista que culmini el procés a través d'una via àmplia i realista "Esquerra Republicana de Catalunya és l'única garantia".

Des del Baix Montseny manifesten el seu compromís a no fer retallades, a construir una República per a tothom, no robar posar fi a la discriminació i que les persones siguin al centre. També volen garantir la igualtat d'oportunitats i no deixar ningú enrere. Des d'ERC "no deixem de banda l'amnistia i el referèndum".



En aquesta línia Magalí Miracle, regidopra de l'Ajuntament de Sant Celoni i integrant de la candidatura que encapçala Pere Aragonès ha manifestat que la Via àmplia que proposa ERC és "una via guanyadora i útil, guanyadora i oberta per ser més i més grans".