eleccions catalanes 14-F

La CUP de Palautordera realitza un segon mural al poble durant aquesta campanya del 14-F

Aquesta vegada la temàtica és la lluita contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia

per Redacció , 10 de febrer de 2021 a les 15:13 |
Mural de la CUP Palautordera contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia | CUP Palautordera
La CUP Palautordera ha pintat un segon mural emmarcat dintre de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F. Aquesta vegada la temàtica és la lluita contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia. Les cupaires expliquen que aquesta pandèmia només ha fet "caure la màscara" a un sistema que prioritza la mort a la vida, posant com a exemple totes aquelles persones que han  mort vítcimes de la privatització dels serveis públics, sobretots els geriatrics i residències.

Segons la CUP, la privatització de serveis públics s'han donat amb tots els governs a la Generalitat, així com la rebaixa de sous a les sanitàries l'època de les retallades durant el govern d'Artur Mas, cosa que la CUP al Parlament va intentar revertir amb una proposta d'augment salarial a aquestes.

 
Cal revertir les privatitzacions diuen, i una de les propostes d'aquesta formació és la creació d'una farmacèutica pública, i d'aquesta manera evitar que aquestes grans empreses privades facin negoci amb la vida de les treballadores d'aquest país.

 
No passen per alt els abusos policials, desnonaments i pobresa energètica, que no s'han aturat durant la pandèmia. És per aquesta raó, que exigeixen la dissolució de la Birgada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i que la Generalitat de Catalunya conformada per ERC i JxCat es retiri com a acusació particular i deixi de demanar penes de presó a independentistes represaliats. També demanen l'aplicació del Decret llei 37/2020, de reforç de la protecció del dret a l'habitatge davant els efectes de la pandèmia de la Covid-19.

 
D'aquesta manera, a través de l'art, es sumen a la campanya Murs Lliures, reafirmen el seu compromís amb la llibertat d'expressió i demanant la llibertat del cantant de rap Pablo Hasél, que per ordre de l'Audiència Nacional ha d'entrar a presó durant els pròxims dies.
 

 

Participació