La CUP de Palautordera realitza un segon mural al poble durant aquesta campanya del 14-F

Aquesta vegada la temàtica és la lluita contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia

Mural de la CUP Palautordera contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia
Mural de la CUP Palautordera contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia | CUP Palautordera
Redacció
10 de febrer del 2021
La CUP Palautordera ha pintat un segon mural emmarcat dintre de la campanya de les eleccions al Parlament de Catalunya del 14-F. Aquesta vegada la temàtica és la lluita contra els abusos que es fan al voltant de la pandèmia. Les cupaires expliquen que aquesta pandèmia només ha fet "caure la màscara" a un sistema que prioritza la mort a la vida, posant com a exemple totes aquelles persones que han  mort vítcimes de la privatització dels serveis públics, sobretots els geriatrics i residències.

Segons la CUP, la privatització de serveis públics s'han donat amb tots els governs a la Generalitat, així com la rebaixa de sous a les sanitàries l'època de les retallades durant el govern d'Artur Mas, cosa que la CUP al Parlament va intentar revertir amb una proposta d'augment salarial a aquestes.
 
Cal revertir les privatitzacions diuen, i una de les propostes d'aquesta formació és la creació d'una farmacèutica pública, i d'aquesta manera evitar que aquestes grans empreses privades facin negoci amb la vida de les treballadores d'aquest país.
 
No passen per alt els abusos policials, desnonaments i pobresa energètica, que no s'han aturat durant la pandèmia. És per aquesta raó, que exigeixen la dissolució de la Birgada Mòbil dels Mossos d'Esquadra i que la Generalitat de Catalunya conformada per ERC i JxCat es retiri com a acusació particular i deixi de demanar penes de presó a independentistes represaliats. També demanen l'aplicació del Decret llei 37/2020, de reforç de la protecció del dret a l'habitatge davant els efectes de la pandèmia de la Covid-19.
 
D'aquesta manera, a través de l'art, es sumen a la campanya Murs Lliures, reafirmen el seu compromís amb la llibertat d'expressió i demanant la llibertat del cantant de rap Pablo Hasél, que per ordre de l'Audiència Nacional ha d'entrar a presó durant els pròxims dies.