Mor la passatgera d'un turisme en un accident a la C-35 a Llinars del Vallès

El xoc també ha provocat quatre ferits

Punt de la C-35 on s'ha ocasionat l'accident al terme municipal de Llinars del Vallès
Punt de la C-35 on s'ha ocasionat l'accident al terme municipal de Llinars del Vallès | Trànsit
Redacció
09 de febrer del 2021
Actualitzat a les 14:35h
El Servei Català de Trànsit informa que aquest matí s’ha registrat un sinistre viari mortal a la carretera C-35 a l'altura de Llinars del Vallès. Els Mossos d'Esquadra han rebut l'avís a les 07.52 h.

Per causes que encara s'estan investigant, dos turismes i una furgoneta han col·lidit. A conseqüència de l'accident, ha mort la passatgera davantera d’un dels dos turismes -en un primer moment s'havia informat que era una de les conductores-. Es tracta d'F.C.S., una dona de nacionalitat gambiana. En el xoc també han resultat ferides quatre persones més, totes en estat menys greu: una ha estat traslladada en helicòpter a l'hospital de Sant Pau de Barcelona, dues a l'hospital de Sant Celoni i una a l'hospital de Granollers.

Arran de la incidència, s'han activat set patrulles dels Mossos d'Esquadra; quatre dotacions dels Bombers de la Generalitat i cinc ambulàncies i l'helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Pel que fa a l'afectació viària, s'ha tallat la C-35 en els dos sentits de la marxa fins a les 10 h, moment en què s’ha reobert parcialment i s'ha donat pas alternatiu. Finalment a les 10.30 h s'ha normalitzat la circulació en aquest punt.

El Servei Català de Trànsit recorda que el SIAVT (Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit) es troba a disposició dels familiars i afectats per sinistres de trànsit els 365 dies de l'any per oferir-los un servei d'orientació i informació sobre els tràmits després del sinistre, conèixer els recursos existents, rebre informació sobre els drets que els reconeix la legislació vigent i el suport psicològic davant d’un sinistre de trànsit. S'hi pot contactar mitjançant el telèfon gratuït 900 100 268 i a través del web victimestransit.gencat.cat.