eleccions catalanes 14-F

COMUNICAT «Antidemòcrates esquincen, per tercera vegada, les pancartes del PSC a Sant Celoni»

«El PSC hem formalitzat la denúncia per danys. Esperem que la resta de partits polítics del consistori condemnin l'acció.»

per Redacció , 9 de febrer de 2021 a les 09:32 |
Nova pancarta del PSC al pont del Pallerola de Sant Celoni | Jordi Purtí
Ja és la tercera vegada que les pancartes del PSC apareixen esquinçades al pont del carrer Bruc. I l'enèsima que els nostres cartells penjats en tòtems són arrencats. També fou arrencada la pancarta penjada al pont del Pallerola.

Des del PSC de Sant Celoni i la Batllòria denunciem altra vegada aquests actes vandàlics, que tenen per objectiu que els socialistes no puguem fer campanya com la resta de partits al nostre municipi, a Sant Celoni.


Per què els socialistes no podem competir en les mateixes condicions en un municipi com Sant Celoni, on representem a una part molt important de la població? Per què som els únics que denunciem aquests actes, si nosaltres haguéssim estat els primers a condemnar-los si els patís una altra força política? Per què actuen amb impunitat a Sant Celoni aquests individus antidemòcrates? 

La ciutadania no hauríem de normalitzar aquesta mena d'actes. És més, ens avergonyeix que succeeixin impunement i que no rebin condemna per part de la resta de líders polítics i autoritats. Ja està bé, ja n'hi ha prou. No tot val per intentar derrotar els que pensem diferent. 


El PSC hem formalitzat la denúncia per danys. Esperem que la resta de partits polítics del consistori condemnin l’acció.

Altres notícies que et poden interessar


 

 

Participació