Els vigilants municipals de Vallgorguina disposen d'un nou vehicle

El consistori ha hagut de substituir el cotxe adquirit l'any 2016 a conseqüència d'un accident patit per un dels vigilants

El nou vehicle dels Vigilants Municipals
El nou vehicle dels Vigilants Municipals | Aj Vallgorguina
Redacció
08 de febrer del 2021
Actualitzat a la 13:24h

Els vigilants municipals de Vallgorguina disposen d'un nou vehicle policial que l'Ajuntament ha adquirit a través d'un renting a una empresa privada especialitzada en reciclatge de cotxes policials, mentre s'està a l'espera que la central de compres de l'Associació Catalana de Municipis (ACM) tregui a concurs la licitació de vehicles policials per poder-ne comprar un de nou amb tot l'equipament que cal per patrullar a Vallgorguina amb eficàcia i seguretat.

El consistori ha hagut de substituir el 4x2 Nissan Qashqai adquirit l'any 2016, també a través de l'ACM, a conseqüència d'un accident patit fa algunes setmanes per un dels vigilants. Fins ara s'estava patrullant amb un 4x4 molt vell.

El nou vehicle és un Seat Leon que porta logotipat el nom de vigilants municipals, el 112 d'emergències i també disposa de llums blaves i les necessitats que calen a un cotxe d’aquestes característiques.

Arxivat a