Jordi Turull expressa a Sant Celoni el seu convenciment dels ideals de l'1-O

El vicepresident de Junts ha visitat la capital del Baix Montseny aprofitant el tercer grau penitenciari del que gaudeix des de fa uns dies

Jordi Turull amb l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia
Jordi Turull amb l'alcalde de Sant Celoni, Raül Garcia | Jordi Purtí
Redacció
04 de febrer del 2021
Actualitzat a les 18:40h
"Més convençuts que mai dels nostres ideals i de defensar l'objectiu polític pel qual estem a la presó", aquesta és una de les manifestacions que ha fet aquesta tarda Jordi Turull en la visita que ha fet a Sant Celoni amb la finalitat, tal com ell mateix ha explicat, per agrair l'escalf que sempre ha rebut de loa genmt de Sant Celoni.

Turull, des de fa pocs dies gaudeix del tercer grau penitenciari per la comdemna de l'1-O, ha dit que no sap el que durarà "perquè tots sabem en quins paràmetres es mou la Fiscalia, però mentre estiguem fora demanarem a la gent amb més força que mai que no es desanimin".

Pel que fa al nou projecte polític de Junts, del qual n'és vicepresident, assegura que ja es ve d'una tradició política de moltes sensibilitats diferents, però que ens posem d'acord per un objectiu". Diu estar-ne content, convençut i satisfet però que el moment que es viu va més enllà de les sigles i els partits. "Això va de país", ha remarcat.

Jordi Turull aquest dijous també té previst de participar en l'acte telemàtic de Junts per la llibertat, juntament amb Laura Borràs i alcaldes i militants de la formació política del Vallès Oriental.

 
Arxivat a