Eleccions catalanes 14-F

Infraestructures i transport, al programa del PSC pel 14-F al Vallès Oriental

per Jaume Ventura , 3 de febrer de 2021 a les 18:14 |
Candidats del PSC, en l'acte d'aquest dimarts | Jaume Ventura Busquets
Nova roda de premsa del Partit Socialista per explicar les propostes que contemplen al seu programa electoral de cara a les eleccions del 14 de febrer. Unes propostes que, al Vallès Oriental, en molts casos tenen a veure amb les infraestructures i els mitjans de transport.

En aquest sentit, els socialistes diuen que la Generalitat només destina un 1% del pressupost a obra pública i remarquen la importància de projectes com el desdoblament de la C-17 i de millorar la connexió entre poblacions. També citen l’anul·lació dels peatges a l’AP-7 i la C-33. A més, es comprometen a millorar la xarxa ferroviària de la comarca, amb el desdoblament de la R3, l’increment de les freqüències de les línies que passen per la comarca, les connexions amb l’aeroport i la unió dels dos Vallesos com a punts imprescindibles.


D’altra banda, els socialistes volen establir un nou model de dependència i augmentar la despesa social, un aspecte en què alerten que el Vallès Oriental "és a la cua de Catalunya".

La resta dels compromisos socialistes tenen a veure amb reactivar economia, reformar el sistema de salut, enfortir la cohesió social, introduir una tercera llengua en l’educació, fer un govern feminista, redactar un nou pla de barris, redactar un nou pla de seguretat, posar en marxa un nou consorci per la industrialització i actuar amb més eficiència pel que fa a la despesa.

 
 

Altres notícies que et poden interessar

 

Participació