residus

Identificats i sancionats els autors de cinc abocaments incontrolats de residus a Sant Celoni

Les sancions van de 200 a 1.000 euros

per Redacció, 29 de gener de 2021 a les 10:44 |
Un dels abocaments localitzats | Ajuntament Sant Celoni
Aquesta informació es va publicar originalment el 29 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Aquesta darrera setmana s'han detectat cinc abocaments incontrolats de residus a Sant Celoni i la Batllòria i s'ha pogut identificar i sancionar als seus responsables. Es tracta d'un matalàs abocat a la via pública de Sant Celoni i runes i mobles al costat de La Tordera, a la Batllòria. Les sancions van de 200 a 1.000 euros.

Des de l'Ajuntament es recorda que Sant Celoni disposa d'un servei gratuït de recollida concertada de voluminosos, només cal trucar al 607 18 52 87. El primer dimarts de mes també es fa recollida al costat dels contenidors; el pròxim serà dimarts vinent 2 de febrer i cal deixar els voluminosos dilluns abans de les 10 de la nit.

També es poden portar a la deixalleria, un gest que permet aconseguir fins a un 20% de bonificació en la taxa d’escombraries. En tot cas, la runa no és un voluminós i per tant s’ha de portar a la deixalleria.

 

Participació