Dret a l'habitatge, mobilitat col·lectiva, més serveis de cures i la defensa del territori, propostes de la CUP el 14-F

Carles Riera presenta els candidats del territori en un acte a Granollers

Carles Riera i la resta de candidats pel Vallès Oriental, a Granollers
Carles Riera i la resta de candidats pel Vallès Oriental, a Granollers | @cupvobm
NacióDigital
28 de gener del 2021
Actualitzat a les 9:58h
El diputat de la CUP al Parlament i número dos per Barcelona, Carles Riera ha presentat aquest dimarts els candidats i candidates del Vallès Oriental de la formació a les eleccions del 14-F i ha exposat algunes de les propostes candidatura.



Tal i com explica VOTV, Riera ha apostat per capgirar les polítiques públiques del país i crear un pla de xoc i emergència que doni resposta a la situació de crisi. També ha defensat que "el que és essencial ha de ser un servei públic per a tothom" i ha proposat una renda bàsica universal, garantir el dret a l'habitatge a tothom i la creació d'una banca pública al servei de l'interès general, entre d'altres. Riera ha criticat el govern de Junts per Catalunya i ERC i ha presentat la CUP com una "peça clau" en el futur del país. 

Durant l'acte també ha intervingut la candidata de Sant Celoni, Mariona Pascual. L'exregidora, número 19 de la llista per la demarcació de Barcelona, ha reivindicat un model diferent de mobilitat on les infraestructures de transport públic i col·lectiu siguin l'eix vertebrador de la mobilitat a la comarca, i enumeraels diversos contenciosos oberts per preservar les zones d'interès natural comarcals amenaçades com el Montseny, el Calderí a Mollet o l'entorn agrícola del Circuit de Catalunya.