El «team taronja» guanya la primera edició del Joc de Barris d'Hostalric

L'Ajuntament felicita la Comissió de Festes d'Hostalric per l'impuls d'aquesta iniciativa i agraeix a tots els participants la seva implicació.

L'equip taronja guanya la primera edició del Joc de Barris d'Hostalric
L'equip taronja guanya la primera edició del Joc de Barris d'Hostalric | AJH
Redacció
27 de gener del 2021
Aquest mes de gener Hostalric ha estat l'escenari d'una original, divertida i innovadora proposta lúdica organitzada per la Comissió de Festes d'Hostalric: la primera edició del Joc de Barris. La iniciativa era oberta a tota la població i convidava als veïns i veïnes, distribuïts en diferents equips segons el seu carrer i barri de pertinença, a prendre part de diferents reptes a través de les xarxes socials.

En total hi han pres part vuit equips (blau, verd, vermell, rosa, taronja, lila, turquesa i groc) i el vencedor de l'activitat ha estat el "team taronja", corresponent als carrers Turó de l'Home, Major, Núria, Nou, Higini Negre i Verge dels Socors, el passeig J. Guitart i la Via Romana (des de l'escola fins al portal de Barcelona). Aquest equip és el que ha sumat més punts en els diferents reptes telemàtics que s’han proposat; entre ells, jocs, qüestionaris, proves esportives, fotografies, dibuixos, decoració de balcons...

L'objectiu de la iniciativa era fomentar la cohesió social entre veïns i veïnes i apostar per la promoció de la cultura segura en temps de pandèmia. En aquest sentit, l'Ajuntament felicita la Comissió de Festes d’Hostalric per l'esperit i l’èxit d’aquesta proposta i agraeix a tots els hostalriquencs i hostalriquenques que n’han pres part la seva implicació.