La CUP de Palau vol que es reinvestigui la sanitat pública i les entitats financeres

En una moció demana que l'Ajuntament del municipi insti al nou Govern de la Generalitat a reprendre les comissions d'investigació sobre la gestió en l'àmbit sanitari i sobree les caixes d'estalvi.

Redacció
23 de novembre del 2012
Jordi Pueyo i Elena Bartrés, regidors de la CUP
Jordi Pueyo i Elena Bartrés, regidors de la CUP | Jordi Purtí
Jordi Pueyo i Elena Bartrés, regidors de la CUP Foto: Jordi Purtí

L'assemblea de la CUP de Santa Maria de Palautordera ha registrat una moció demanant que l'Ajuntament del municipi insti al nou Govern de la Generalitat a reprendre la comissió d'investigació sobre la gestió en l'àmbit sanitari i la comissió d'investigació sobre les caixes d'estalvi. La moció, a debatre el proper Ple del 29 de novembre, està fonamentada principalment en que l'avançament electoral ha suposat la dissolució de les dues comissions d'investigació actives.

En aquest sentit, proposen al Ple de l'Ajuntament que emplaci per escrit al govern de la Generalitat de Catalunya, fruit del resultat de les eleccions del 25 de novembre del 2012 a reprendre la "Comissió d'Investigació sobre la Gestió en l'Àmbit Sanitari i les Relacions entre el Sector Públic Sanitari i les Empreses", en un període màxim de quatre mesos d’ençà la constitució del nou Parlament.

També demana a reprendre la "Comissió d'Investigació sobre les Possibles Responsabilitats Derivades de l'Actuació i la Gestió de les Entitats Financeres i la Possible Vulneració dels Drets dels Consumidors", també en un període màxim de quatre mesos des de la constitució del nou Parlament.