Policia Local i Mossos d'Esquadra aturen una festa il·legal d'una desena de persones en un bar de Sant Celoni

Es van aixecar actes per incompliment de mesures covid, festa il·legal, superar el nombre de persones permeses, tenir en funcionament un local incomplint les restriccions que hi ha, fumar dintre del local i no portar mascaretes

El local denunciat
El local denunciat | NBM
Redacció
25 de gener del 2021
Actualitzat a les 20:42h
Un dispositiu dels Mossos d'Esquadra i de la Policia Local de Sant Celoni va servir per aixecar acta dissabte passat a una desena de persones que es trobaven a l'interior del bar musical The Room Sisha Longue, al carrer Barcelona d'aquest municipi del Baix Montseny, entre les sis i les set de la tarda. Al propietari del local se l'ha denunciat per incompliment administratiu i mesures Covid-19, segons les informacions facilitades pels Mossos d'Esquadra.

Aquestes mateixes fonts han assenyalat que l'operació va ser possible gràcies a què la Policia Local de Sant Celoni va detectar que l'establiment podria obrir. Les persones que eren a l'interior estaven bevent, fumant i no portaven mascareta.

En aquest sentit, la Policia Local de Sant Celoni ha explicat que tenien informació que s'estava preparant una festa privada a l'interior del local pel qual s'hi accedia per una porta secundària i no pas per la principal. Aquesta informació es va traslladar a Mossos d'Esquadra per assabentar-los que aquest dissabte farien vigilància discreta al local per si, realment hi havia moviment de persones i, al mateix temps els van sol·licitar suport.

Amb la certesa que la gent estava entrant i, a més a més, s'havia superat el número de reunió permés -recorden que és 6- els agents tant de la Policia Local com dels Mossos d'Esquadra van entrar al local per aturar la festa "no volíem córrer el perill que el número creixés i ens trobessim amb una situació similar a la de Llinars del Vallès per Cap d'Any.

Una vegada dintre policia local i mossos es van repartir la feina per aixecar les actes corresponents. Els primers incompliment de mesures covid, festa il·legal, superar el nombre de persones permeses, tenir en funcionament un local incomplint les restriccions que hi ha i fumar dintre del local i els segons actes d'incompliment de mesures covid per no portar mascaretes.

Arxivat a