policia local

La policia local de Sant Antoni de Vilamajor organitza un curs de detecció d'alcohol i drogues

La finalitat és habilitar els agents a fer els controls de drogues

per Redacció, 24 de gener de 2021 a les 08:06 |
Agents de la policia local participants al curs de detecció d'alcohol i drogues | AJSAV
Aquesta informació es va publicar originalment el 24 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

Durant aquesta setmana s'ha dut a terme el curs de Detecció d'alcohol i drogues organitzat per la Policia Local de Sant Antoni de Vilamajor. Una formació indispensable per a realitzar controls de drogues, per tal que els agents tinguin la formació específica adequada i, així, normalitzar el procediment per a la detecció i tractament dels casos positius en controls de substàncies estupefaents, psicotròpics i anàlogues amb l'objectiu de reduir riscos en la circulació

El curs va iniciar-se en el Patronat el passat dilluns 18 de gener i ha estat dividit en tres blocs d'un total de 25 hores lectives. Finalitzant ahir amb una tercera part, l'examen final i l'entrega dels diplomes:

Una primera part especifica policial impartida per dos caporals de les unitats UIP i UTM de la Policia local de Montcada i Reixach; La segona part forense impartida pel metge Forense Titular del Partit Judicial de Sabadell; I una tercera part jurídica a càrrec de la Fiscal Delegada de Delictes contra la seguretat vial del Jutjat de Granollers.

En el curs s'han format tots els agents de la Policia Local del municipi i també hi han assistit altres agents de Llinars del Vallès, Montcada i Reixach, Arbúcies, Lliçà d'Amunt, Cardedeu, Castelldefels i de la Guàrdia Urbana de Barcelona.

 

Participació