L'Ajuntament d'Hostalric beca 123 infants i joves per a activitats extraescolars i material educatiu

El consistori ha impulsat una línia de subvencions per a donar suport a les famílies en l'educació i la formació dels seus fills i filles en temps de pandèmia

L'Ajuntament d'Hostalric ha concedit 123 beques per activitats extraescolars i material educatiu
L'Ajuntament d'Hostalric ha concedit 123 beques per activitats extraescolars i material educatiu | AJH
Redacció
20 de gener del 2021
Actualitzat a la 13:50h
Aquest curs 2020/2021 més d'un centenar d'infants i joves seran beneficiaris de la nova línia de subvencions per a estudis i activitats extraescolars al municipi que ha convocat la Taula d'Infància i Comunitat d'Hostalric, impulsada per les regidories d'Afers Socials, Infància i Joventut de l'Ajuntament.
 
Aquests ajuts municipals han permès -gràcies al treball conjunt amb l'Escola Mare de Déu dels Socors, l'Institut Vescomtat de Cabrera, les AFA i AMPA d'ambdós centres educatius, i l'educadora de Serveis Socials- poder donar suport a les famílies de la vila en la realització  d'activitats extraescolars, adquirir  llibres o material escolar, i participar en casals i propostes de lleure.
 
De les 128 sol·licituds presentades se n'han concedit fins a 123. Glòria Joaquim, regidora d'Afers Socials, explica que "no volem que cap infant es quedi enrere. La pandèmia de la Covid-19 ha agreujat les necessitats de les famílies més vulnerables i ara més que mai és moment d'estar al seu costat per a garantir un accés a l’ensenyament reglat i igualitari".