economia

La Cambra del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Sant Celoni seguiran oferint el Punt de servei a les empreses

El nou conveni incorpora punts de treball per fomentar la implantació de la Formació Professional Dual, el desenvolupament dels polígons industrials del territori, la internacionalització del teixit empresarial i el foment de la dona en l'economia

per Redacció , 19 de gener de 2021 a les 09:28 |
Magalí Miracle, Raül Garcia i Jaume Aragall durant la signatura del nou conveni | Cambra de Comerç
La Cambra del Vallès Oriental i l'Ajuntament de Sant Celoni han acordat renovar el conveni de col·laboració per continuar oferint el Punt de servei a les empreses del Baix Montseny. Amb aquesta renovació, la Cambra mantindrà la seva cobertura en aquesta àrea, i donarà suport en la difusió de programes i serveis adreçats a les empreses de l'àrea, així com també en la realització de tràmits empresarials.
 

De manera paral·lela, l'Ajuntament de Sant Celoni i la Cambra des del Punt de servei programaran conjuntament accions formatives i jornades informatives adreçades a les empreses del territori, d'acord amb les seves necessitats i inquietuds del moment.
 

El nou conveni materialitzat entre ambdues parts també tindrà com a objectiu impulsar la Formació Professional Dual per tal de millorar la competitivitat de les empreses i l'ocupabilitat de les persones. Per aquest motiu, s'assessorà i acompanyarà les petites i mitjanes empreses, per tal que puguin participar en la modalitat d'FP dual del sistema educatiu.
 

Aquesta tasca tindrà per finalitat facilitar l'accés de les empreses a la formació de tutors i a la realització de tallers pràctics orientats a l'intercanvi d'experiències i difusió de bones pràctiques, sota la demanda del territori i les empreses. Així com també s'ajudarà a tramitar la demanda de les empreses per a la seva homologació com a empreses idònies per a la participació en experiències de col·laboració amb els centres de formació.
 
D'altra banda, l'Ajuntament i la Cambra, mitjançant aquest acord també es comprometen a través de l'Observatori Dona, Empresa i Economia (ODEE) a fomentar la igualtat efectiva de dones i homes tant en el sector públic com en les empreses del municipi, ja sigui amb l'elaboració de mesures d'àmbit general o accions concretes.  

El conveni de col·laboració entre l'Ajuntament i la Cambra s'ha signat a la seu del consistori municipal amb l'alcalde del municipi, Raül Garcia, i el president de la Cambra del Vallès Oriental, Jaume Aragall. L'acte també ha comptat l'assistència de la primera tinent d'alcalde àrea de Desenvolupament i Comunitat i Regidora de Promoció Econòmica i Habitatge de l'Ajuntament de Sant Celoni, Magalí Miracle; la responsable de zona de la Cambra del Vallès Oriental, Eva Rovira; la Directora de l'àrea de Desenvolupament i Comunitat de l’'juntament de Sant Celoni, Inés Balaguer; i la tècnica de Desenvolupament i Empresa de l'Ajuntament de Sant Celoni, Marta Coma.
 

Concretament, el punt de servei de la Cambra al Baix Montseny s'ubicarà a Sant Celoni a la Sax Sala, i donarà servei tots els divendres de les 9 a les 13h. No obstant això, mentre hi hagi vigents les restriccions per la Covid-19, caldrà demanar cita prèvia a través del correu empresa@santceloni.cat o bé al telèfon 93 8674175 i 689 035 396.
 

 

Participació