coronavirus

El Ple de Sant Celoni aprova la constitució d'una Taula de treball per plantar cara a la crisi de la Covid-19

Està formada per un representant de cada grup municipal

per Redacció , 19 de gener de 2021 a les 13:02 |
Aprovada a Sant Celoni la constitució d'una Taula de treball per plantar cara a la Covid-19 | Aj Sant Celoni
El Ple municipal de l'Ajuntament de Sant Celoni ha aprovat la constitució de la Taula Covid de Sant Celoni, un espai polític conjunt de tots els grups municipals per debatre i canalitzar la implantació de noves mesures de contingència davant el context d'emergència socio-econòmica-sanitària derivat de la pandèmia de la Covid-19. La Taula és el resultat de la coordinació de tots els grups municipals ja iniciada des del començament de la pandèmia.

Com a full de ruta es disposa d'un document viu "Conjunt de mesures per al context d'emergència socio-econòmica-sanitària de Sant Celoni i la Batllòria" treballat a partir de les propostes formulades pels diversos grups municipals, per les diverses àrees de l'Ajuntament i les aportacions recollides per alguns sectors d'activitat econòmica i experts consultats amb coneixement del territori.  


La Taula Covid està conformada per un representant de cada un dels grups polítics del ple municipal ( JuntsxCat, ERC, PSC i8 CUP) que podrà ser assistit per una persona tècnica o experta que es consideri segons la temàtica a tractar.

Altres notícies que et poden interessar

 
 

Participació