serveis

El nucli antic d'Hostalric comptarà amb un nou aparcament municipal amb capacitat per a 20 vehicles

La zona d'estacionament serà gratuïta i s'ubicarà en una parcel·la situada entre l'avinguda Coronel Estrada i el carrer Ravalet

per Redacció, 18 de gener de 2021 a les 09:48 |
Obres del nou aparcament municipal gratuït a Hostalric | AJH
Aquesta informació es va publicar originalment el 18 de gener de 2021 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Aquesta setmana l'Ajuntament ha començat les obres per habilitar un nou aparcament municipal al nucli antic d'Hostalric, amb una capacitat aproximada de 20 vehicles. Aquesta nova zona d'estacionament s'ubicarà en una parcel·la situada entre l'avinguda Coronel Estrada i el carrer Ravalet, i permetrà incrementar les opcions d'aparcament existents actualment en aquesta àrea.
 

Sergi Regàs, regidor d'Espai Públic, avança que "en aquests moments tenim un important volum de vehicles i falta d'espai per a estacionar al nucli antic". En aquest sentit, Regàs argumenta que aquesta actuació "ens permetrà, doncs, no només millorar l'estacionament dels vehicles, sinó apostar també per una mobilitat millor i més sostenible al municipi, ja que amb més places d'aparcament disponibles aconseguirem reduir el temps que els nostres vehicles estan circulant per la via pública en busca d'estacionament, i per tant reduir les emissions de CO2 a l'atmosfera".
 

Finalment, cal destacar que el nou aparcament, situat al final del carrer Ravalet, a l'entrada nord del municipi, serà de caràcter gratuït.
 

 

Participació