El PSC presenta candidat a Sant Feliu de Buixalleu per a les municipals de 2023

Jónatan León Morillo és periodista i locutor de ràdio

Jónatan León Morillo aspirarà a l'alcaldia de Sant Feliu de Buixalleu l'any 2023
Jónatan León Morillo aspirarà a l'alcaldia de Sant Feliu de Buixalleu l'any 2023 | PSC
Redacció
15 de gener del 2021
Actualitzat el 25 de febrer del 2022 a les 9:36h
El PSC ha presentat oficialment el seu candidat a les municipals de 2023 al municipi de Sant Feliu de Buixalleu. Jónatan León va néixer el 1985 a Hostalric, té 35 anys i és pare d'una nena. León té la formació de periodista europeu per INUEDE, col·labora com a locutor, productor i presentador a la ràdio de Riells i Viabrea i Breda en l'actualitat. Des dels 16 anys ha treballat al sector del lleure com a monitor i coordinador d'activitats de lleure a diferents escoles compaginant amb la comunicació.

El primer secretari del PSC de les comarques gironines, Marc Lamuà, ha volgut destacar que "després de no presentar candidatura el 2019, el PSC tornarà a Sant Feliu de Buixalleu a les eleccions municipals del proper 2023. Des d'aquest mateix moment ja s'està treballant en les propostes de millora del municipi i ens posem a disposició de la ciutadania pel que creguin convenient".

Per la seva part Jónatan León ha agraït al PSC i especialment a Marc Lamuà "la confiança per poder encapçalar la llista dels socialistes de Sant Feliu de Buixalleu. Em presento conscient de la responsabilitat i amb molta il·lusió per fer de Sant Feliu un lloc més amable per viure". León també ha destacat que el seu objectiu principal és que Sant Feliu de Buixalleu sigui més conegut, "hem de treballar perquè Sant Feliu esdevingui un municipi de turisme interior pel seu valor natural i l'entorn privilegiat que l'envolta, el parc Natural del Montseny"