Mariona Pascual, Arnau Comas i Montserrat Vinyets la representació del Baix Montseny a les llistes de la CUP

Pascual i Comas ho fan per la demarcació de Barcelona i Vinyets per la de Girona

Redacció
13 de gener del 2021
Actualitzat a les 10:56h
Mariona Pascual, Arnau Comass i Montserrat Vinyets, la presència del Baix Montseny a les llistes de la CUP el 14-F
Mariona Pascual, Arnau Comass i Montserrat Vinyets, la presència del Baix Montseny a les llistes de la CUP el 14-F | Jordi Purtí, UPG, Cup Sant Celoni
Presència baixmontsenyenca a les llistes de la Candidatura Popular - Un nou Cicle per Guanyar (CUP-G) que es presenten a les eleccions al Parlament de Catalunya del pròxim 14-F, sempre que la pandèmia de la Covid-19 ho permeti.

Es tracta de Mariona Pascual, veïna de Sant Celoni, que ocupa el número 19 per la demarció de Barcelona que encapçala Dolors Sabaté. En els darrers cinc anys ha estat la cap de llista i regidora de la CUP de l'Ajuntament de Sant Celoni. Va deixar el càrrec en el ple municipal celebrat el passat mes de setembre.
També en aquesta llista hi ha Arnau Comas, veí de Sant Esteve de Palautordera i exregidor de la CUP de l'ajuntament d'aquest municipi. Ocupa el número 52 de la llista per la demarcació de Barcelona.

També hi ha vinculació del Baix Montseny a la llista de la demarcació de Girona amb Montserrat Vinyets que està situada en el número dos de la candidatura, just al darrera de Dani Cornellà que és el cap de llista. Vinyets va ser la primera regidora de la CUP de l'Ajuntament de Sant Celoni, la legislatura 2007-2011. Actualment viu a Girona on treballa d'advocada.
Arxivat a