Sant Celoni acull 14 parelles lingüístiques en la 17a edició del Voluntariat per la Llengua

Aquesta setmana s’ha encetat i les parelles adquireixen el compromís de trobar-se per conversar en català una hora a la setmana durant deu setmanes

Redacció
21 de novembre del 2012
Participants en la 17a edició del Voluntariat per la Llengua a Sant Celoni
Participants en la 17a edició del Voluntariat per la Llengua a Sant Celoni | Aj. Sant Celoni
Participants en la 17a edició del Voluntariat per la Llengua a Sant Celoni Foto: Aj. Sant Celoni

Aquesta setmana s’ha encetat la 17a edició del Voluntariat per la llengua a Sant Celoni amb la presentació de 14 parelles lingüístiques, les quals adquireixen el compromís de trobar-se per conversar en català una hora a la setmana durant deu setmanes. Durant la presentació, es va repartir material de suport i es van explicar els avantatges del carnet del Voluntariat, consistents en descomptes i entrades 2x1 en nombrosos teatres i museus de Catalunya.
 
El Voluntariat per la llengua de Sant Celoni també compta amb el suport de diferents entitats col·laboradores, les quals també difonen el programa com ara l’Esplai de la Gent Gran, la UBIC, la Colla de Diables de Sant Celoni, la Colla de geganters i grallers de la Batllòria i la Colla de geganters i grallers de Sant Celoni. I, per altra banda, també hi ha establiments col·laboradors, que són comerços que s’han compromès a facilitar la pràctica del català als clients. Aquests comerços tenen en un lloc visible l’adhesiu distintiu d’establiment col·laborador.

El Voluntariat per la llengua l’organitza l’Oficina de Català de Sant Celoni del CNL del Vallès Oriental amb la col·laboració de l’Ajuntament.