Joan Laporta aconsegueix 234 avals al Baix Montseny per a ser candidat a la presidència del FC Barcelona

Aquesta tarda s'han lliurat a Patrick Ausset, membre de la seva candidatura

Carles Tayeda, Patrick Ausset i Antoni Pujals donen suport a Joan Laporta
Carles Tayeda, Patrick Ausset i Antoni Pujals donen suport a Joan Laporta | AP
Redacció
08 de gener del 2021
Actualitzat a les 18:56h
Dilluns vinent, 11 de gener de 2021, s'acaba el termini perquè els nou precandidats a la presidència del FC Barcelona puguin presentar les 2.257 signatures mínimes que calen per ser proclamats, una vegada s'hagin validat, oficialment candidats a la presidència. De per sí no és una tasca fàcil, però enguany encara és més complicat per la situació de pandèmia de la Covid-19 que s'està vivint. De fet, el més probable és que uns quants precandidats es quedin sense poder aportar els avals mínims.

Aquesta situació sembla que, en principi, no afecti al màxim favorit per tornar a ser president del FC Barcelona, Joan Laporta. Aquest divendres, a més, ha rebut un bon suport dels socis i sòcies del Baix Montseny i Carles Tayeda i Antoni Pujals han lliurat a Patrick Ausset, membre de la candidatura de Joan Laporta, una caixa amb 234 signatures, una xifra gens menyspreable ja que representa una mica més del deu per cent del mínim necessari. L'acte ha tingut lloc al restaurant Els Avets de Sant Celoni

Si l'evolució de la Covid-19 ho permet i el Procicat no diu el contrari les eleccions a la presidència del Barça estan programades per al diumenge 24 de gener.

 
Arxivat a