coronavirus

VÍDEO Dos veïns del Baix Montseny protagonistes d'un documental xinès

Lluís Morales, veí de Santa Maria de Palautordera i voluntari de Creu Roja Sant Celoni, i Carolina Soca, veïna de Sant Celoni i malalta de càncer, expliquen la seva experiència viscuda l'any 2020

per Redacció , 7 de gener de 2021 a les 15:13 |


Lluís Morales, veí de Santa Maria de Palautordera, psicòleg i voluntari de Creu Roja Sant Celoni i Baix Montseny, juntament amb Carolina Soca, una veïna de Sant Celoni malalta de càncer des dels 20 anys -ara en té 33-, són dos dels protagonistes del documental My 2020 Moments: I'll help you defy cancer enregistrat per CGTN Stringer.


En el vídeo de gairebé cinc minuts de durada els dos protagonistes expliquen la seva experiència que va començar amb el confinament obligat per la pandèmia de la Covid-19. Lluís Morales acompanya un o dos cops per setmana a Carolina Soca a l'Hospital de la Vall d'Hebron a fer el tractament "és una persona que és un exemple de viure, algú que no es rendeix. He conegut poques persones com ella". Per la seva banda Carolina Soca assegura que "Crec que mai no trobaré un voluntari com en Lluís... perquè és molt especial".

Morales diu que ajudar a algú que té dificultats és com un raig de llum a la vida. La conclusió que en treu Soca és que de tot plegat vol que la recordin com una lluitadora.


Supervisor del vídeo: Pang Xinhua
Productor executiu: Li Xiangyang

Editor en cap: Qin Xiaohu
Ajudant de producció: Lizzi
Guió original: Wang Yueer
Editor: Zheng Songwu
Imatge de portada: Fan Chenxiao

Altres notícies que et poden interessar

 

 
 


 

 

Participació