Reis 2021

Més de 750 famílies de Sant Celoni fan arribar les seves cartes als Reis Mags

Les missives s'han enviat a través dels diferents canals facilitats per l'Ajuntament

per Redacció , 5 de gener de 2021 a les 17:56 |
Uns Reis diferents aquest any 2021 | Aj Sant Celoni
Els Reis Mags d'Orient ja són al campament reial que han instal·lat als jardins de la Rectoria Vella de Sant Celoni, on esperen rebre les cartes de les 350 famílies que han concertat audiència prèviament. A aquestes xifres cal afegir una trentena de cartes que han arribat mitjançant el correu electrònic facilitat per l'ajuntament, reis@santceloni.cat. A més, a les 8 del vespre es podrà visitar en directe els diferents espais del Campament Reial i escoltar el missatge de Ses Majestats a través dels comptes municipals d’Instagram i Facebook.

Des de fa dies, un ingent nombre d'infants de Sant Celoni i la Batllòria han pogut fet arribar les seves cartes als Reis Mags d'Orient, gràcies a les diferents vies que ha facilitat l'Ajuntament per tal de garantir la seguretat sanitària. D'una banda, el dissabte 2 de gener, uns Carters Reials mòbils van fer un recorregut pels diferents barris de la vila i, ubicats a les diferents pistes esportives, van poder rebre les cartes de més de 140 famílies.


D'altra banda, els dies 2, 3 i 4, els infants van poder visitar la Martina i l'Ermenter al seu campament a la Torre de la Força, on prop de 220 famílies més van poder lliurar les seves cartes, amb la col·laboració de l'Agrupament Escolta i Guia Erol.

Altres notícies que et poden interessar

 

 

Participació