festa il·legal

Els Mossos actuen en una festa rave a una nau abandonada de Llinars del Vallès

Al lloc hi ha nombrosos vehicles amb matrícula estrangera

per Redacció , 1 de gener de 2021 a les 15:35 |
Alguns joves participants a la festa rave de Llinars del Vallès aquest cap d'any | Carola López / ACN
Els Mossos d'Esquadra mantenen el dispositiu als accessos a la "rave" il·legal en una nau de Llinars del Vallès coneguda com a "Bòbila", al Vallès Oriental. La policia catalana està controlant l'accés i identifica les persones que en surten. Segons els Mossos, hi ha més de 200 vehicles a la zona i s'han detectat moltes matrícules estrangeres. A les imatges des de dins de la nau cedides a NacióDigital es veu a un centenar de persones ballant sense mantenir la distància de seguretat i sense mascareta.


La policia catalana assegura que continuarà actuant amb criteris d'oportunitat, congruència i proporcionalitat. Per això, consideren que entrar dins la nau abandonada on s'està fent la festa il·legal podria generar greuges pitjors. Per la seva banda, els assistents de la "rave" diuen que s'hi volen quedar fins dilluns. Molts dels vehicles són furgonetes on es pot dormir.

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=rOg5n0xb31o[/youtube

El dispositiu juntament amb la policia local de Llinars del Vallès es va iniciar la nit de Cap d'Any. Segons ha detallat a l'ACN l'alcalde del municipi, Martí Pujol, fa dos anys ja hi va haver una festa d'aquestes característiques per Cap d'Any i també l'any passat hi va haver un nou intent, que en aquella ocasió es va poder aturar a temps.

 

Participació