Arbúcies compra uns terrenys al costat de la futura llar de jubilats per 15.000 euros

L'Ajuntament preveu construir-hi una zona d'esbarjo de 1.000 m2

Terrenys on es construirà la futura llar de jubilats d'Arbúcies
Terrenys on es construirà la futura llar de jubilats d'Arbúcies | AJA
Redacció
31 de desembre del 2021
La nova llar de jubilats d'Arbúcies tindrà una zona d'esbarjo a l'horta de Can Silvestre, que queda al darrera de l'edifici que s'està construint. Es tracta d'un solar d'uns 1.000 m2 que l'Ajuntament ha acordat comprar per 15.000 euros. En aquesta extensió de terreny, el consistori planteja ubicar-hi pistes de petanca i un minigolf i també una gran zona enjardinada.

Actualment, les pistes de petanca estan en un solar del passeig de Mossèn Llorenç i hi ha quatre pistes, dues d'elles cobertes. Aquestes instal·lacions estaran obertes als 700 associats de la llar de jubilats del municipi.

Ara fa tres anys l'Ajuntament i l'associació van acordar el trasllat de la llar de jubilats a un nou edifici. Des de principis dels anys vuitanta del segle passat la llar de jubilats està ubicada en una casa centenària de quatre plantes i soterrani del carrer Sorrall. Les dificultats de manteniment de l’estructura de l’edifici han obligat a fer aquest canvi.

El nou edifici disposa de tres plantes. Fins ara es feia servir com a hotel d’entitats i abans havia estat l'escola i també un espai cultural. El cost de les obres és de 700.000 euros.
Arxivat a