La facturació de Salicru creix un 34% a Europa

L'empresa de Palautordera ha aconseguit implantar-se en països com Bulgària, Suïssa o Lituània, on fins ara la presència era minoritària

Redacció
20 de novembre del 2012
Planta de l'empresa Salicru Electronics al barri de La Serra de Santa Maria de Palautordera
Planta de l'empresa Salicru Electronics al barri de La Serra de Santa Maria de Palautordera | Jordi Purtí
Planta de l'empresa Salicru Electronics al barri de La Serra de Santa Maria de Palautordera Foto: Jordi Purtí

Durant els primers 10 mesos del 2012 la facturació de les exportacions de Salicru ha experimentat un creixement del 34%, comparant amb el mateix període de 2011, i les previsions dels responsables d'aquesta àrea apunten al fet que aquesta xifra podria doblar-se al tancament de l'exercici.

En la nova etapa de desenvolupament internacional iniciada aquest 2012, Salicru aposta per tenir major presència als mercats exteriors, explorant noves oportunitats de negoci i consolidant les relacions amb els clients tradicionals. L'estratègia de l'empresa està donant els seus fruits i ja s'han confirmat nous acords de col·laboració en països on anteriorment la implantació dels productes de la companyia era minoritària, com Bulgària, Suïssa o Lituània.

L'esperit emprenedor de Salicru i la seva estratègia d'internacionalització han aconseguit que avui ja es tingui presència a més de 40 països, vetllant per oferir un subministrament elèctric de qualitat als seus clients. La consolidació de la seva projecció internacional, iniciada el 1978, la converteixen avui en un dels referents mundials del disseny de solucions per al subministrament elèctric, adaptades a les necessitats específiques de cada projecte.