eleccions 14F

Junts fa campanya a Sant Celoni i la Batllòria per aconseguir els avals per poder presentar-se a les eleccions del 14-F

És un partit nou i la llei electoral obliga a recollir signatures equivalents al 0,1% del cens electoral de cada circumscripció

per Redacció , 28 de desembre de 2020 a les 11:27 |
Junts recull signatures a Sant Celoni per poder-se presentar a les eleccions del 14F | Jordi Purtí
Des d'aquest diumenge 27 de de desembre i fins el pròxim 3 de gener Junts ha començat una campanya de recollida de signatures per poder-se presentar a les eleccions al Parlament de Catalunya que tindran lloc el 14 de febrer. Al tractar-se d'un partit nou Junts no té drets electorals i, per això, li cal un suport de signatures per poder presentar la seva candidatura per primera vegada.

La llei electoral obliga als partits nous a recollir avals equivalents al 0,1% del cens electoral de cada circumscripció. A Sant Celoni Junts té paradeta a la plaça de la Vila i les signatures són per a la circumscripció de Barcelona.


Com recorda Albert Serrà, cxoordinador de Junts a Sant Celoni i la Batllòria "Junts és un partit nou, un partit sense hipoteques, el partit del president, el partit per fer república i necessitem les signatures per poder fer un projecte guanyador". En el primer dia de recollida dels avals, ahir diumenge 27 de desembre, es van aconseguir més de tres-centes signatures només a Sant Celoni i la Batllòria.


 

 

Participació