habitatge social

L'ajuntament de Sant Celoni amplia el parc públic d'habitatge social

Un cop s'hi executin obres d'adequació per garantir-ne les condicions d'habitabilitat, es destinarà a cobrir les necessitats socials i d'accés a lloguer a preu assequible

Signatura escriptura habitatge social a Sant Celoni | Aj Sant Celoni
per Redacció, 28 de desembre de 2020 a les 10:40 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 28 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Ajuntament ha signat l'escriptura de compravenda d'un pis per poder-lo incorporar com a recurs per a situacions de vulnerabilitat residencial del municipi. L'acord de compravenda s'ha realitzat per tanteig i retracte, un procediment que atorga a les administracions públiques el dret de compra preferent sobre un habitatge propietat d'entitats bancàries provinents de processos d'execució hipotecària que estiguin en procés de venda a un tercer, i té com a objectiu ajudar a pal·liar situacions de vulnerabilitat residencial.

Un cop s'hi executin obres d'adequació per garantir-ne les condicions d'habitabilitat, es destinarà a cobrir les necessitats socials i d'accés a lloguer a preu assequible.

Aquesta actuació forma part d'un dels eixos de la política municipal d'habitatge de l'equip de govern i l'objectiu és ampliar el parc públic d'habitatge de Sant Celoni per garantir la seva funció social.

 

Participació