El PSC de Sant Celoni i la Batllòria diu que ha aconseguit que no es cobri la taxa de terrasses l'any 2021

Segons Eduard Vallhonesta, portaveu del PSC, aquesta és una gran notícia per al sector de la restauració.

Una terrassa de Sant Celoni
Una terrassa de Sant Celoni | Jordi Purtí
Redacció
22 de desembre del 2020
Actualitzat a les 17:44h
Abans que acabi l'any es portaran a ple les al·legacions presentades pels grups de l'oposició a les ordenances fiscals presentades per part de l'equip de govern per a l'any 2021.  

El Partit dels Socialistes va presentar al·legacions a les ordenances número 11, sobre la taxa d'ocupació de l'espai públic (taxa de terrasses), i número 14, sobre la taxa de recollida de residus sòlids. Abans de la celebració del ple, fonts del partit confirmen que han arribat a un acord amb l'equip de govern per suspendre la taxa de terrasses l'any 2021.

Segons Eduard Vallhonesta, portaveu del PSC, aquesta és una gran notícia per al sector de la restauració. Calia un gest per part de la classe política amb un sector que està patint molt i que en alguns casos s'ha demonitzat, fent recaure exclusivament sobre ells la responsabilitat de l'expansió de la pandèmia a Catalunya.

L'altra proposta dels socialistes no correrà la mateixa sort. Segons apunten des de la formació socialista el Govern, de JXCat i ERC, s'oposa a la bonificació del 50% de la taxa de recollida de residus, "una mesura de la qual se n'haguessin beneficiat establiments comercials, allotjaments, establiments d'espectacles i bars i restaurants", s'assegura des del grup municipal socialista..
Arxivat a