Albert Serrà escollit coordinador de Junts de Sant Celoni i la Batllòria

Un equip de tretze persones que creu en el mandat de l'1 d'octubre

Albert Serrà, primer de l'esquerra de la línia inferior, primer cooredinador de Junts de Sant Celoni i la Batllòria
Albert Serrà, primer de l'esquerra de la línia inferior, primer cooredinador de Junts de Sant Celoni i la Batllòria | Junts
Redacció
20 de desembre del 2020
Actualitzat a les 14:10h
Albert Serrà ha estat escollit aquest dissabte coordinador de Junts de Sant Celoni i La Batllòria, amb el 96% dels vots emesos amb una participació telemàtica del 62,50% de la militància. L'equip està format per tretze persones que "creiem fermament en el projecte de Junts. Un equip que creiem en el mandat de l'1 d'octubre".

Tal com van manifestar en la presentació de la candidatura són partidaris de la radicalitat democràtica, de la transparència i de l'ètica en la vida i en la política i volen ser facilitadors de la participació "donant veu a tots el afiliats/afiliades i simpatitzants establint els mecanismes necessaris per mantenir-nos permanentment connectats".

Asseguren que volen fugir de les velles estructures de partit i engrescar-se tots junts en construir el partit del futur posant el gra de sorra en la construcció d'una Catalunya plena, lliure i solidària. "Som un equip obert a la societat a la qual volem servir".

Entre els objectius que s'han marcat hi ha crear una estructura prou àgil per adaptar-se als  reptes que es plantegen en tots els àmbits de la població com a societat i millorar Sant celoni i La Batllòria dia a dia, des de l'acció política municipal, però també amb la implicació com agrupació local al teixit associatiu, cultural i social

Disposen, diuen, del temps, de la voluntat de servei, il·lusió i de la força per conjuntament assolir el repte.

L'equip

Albert Serrà, Jesús Bordetas, Miquel Olivet, Eva Guàrdia, Martí Colell,  Luisa Isabel Garcia, Yurena Rodríguez, Àlex Cuadros, Jordi Clopés,  Marcel Gaspà, Antònia Montal, Patrícia Rodríguez i Emília Bosch.

Albert Serrà, una vegada coneguts els resultats ha fet una piulada agraïnt la confiança dipositada en l'equip.
Arxivat a