cinema

Èxit d'espectadors en l'estrena de «Terra de telers» de Joan Frank Charansonnet a Filmin.cat

La pel·lícula del director i actor baixmontsenyenc s'ha posicionat en la quarta posició de recaptació per còpia en el Box Office Nacional

per Redacció , 16 de desembre de 2020 a les 13:39 |
Terra de telers ja s'ha estrenat | SURIA
La pel·lícula Terra de Telers del director vinculat al Baix Montseny, Joan Frank Charansonnet, estrenada el passat divendres 11 de desembre s'ha convertit en l'estrena amb més espectadors en el seu primer cap de setmana en la història de Filmin.cat. La pel·lícula, a més, s'ha posicionat en la quarta posició de recaptació per còpia en el Box Office Nacional, col·locant-se en el Top 20. Terra de telers continuarà en el mateix circuit aquesta setmana i s'estrenarà en mnous municipis.

Terra de telers és la sisena pel·lícula del cineasta i actor català Joan Frank Charansonnet, que també ha dirigit Pàtria, Doctrina i Ànima). Es t5racta d'un llargmetratge històric que pretén homenatjar la gent anònima que amb el seu esforç van fer créixer el nostre pais.


Aquest viatge emotiu pel passat industrial que transcorre des dels anys 20 fins als 80 amb la crisis del tèxtil, compta en el seu repartiment amb una quarantena d'actors i actrius que combinen experiència i complicitat: Ramón Godino, Alba López, Montse Ribadellas, Angelina Llongueras, Queralt Albinyana, Joan Massotkleiner, Miquel Sitjar, Jaume Montané, Aleix Rengel, Jordi Pesarrodona, Elena Codó, Sònia Guimerà, Eduard Alejandre, Jordi Reverté i el propi Joan Frank Charansonnet.


 

 

Participació