Instal·lació d'una estació meteorològica homologada al Centre Cívic 1 d'Octubre de Breda

Més enllà de l'observació meteorològica, la instal·lació d'una estació al nucli urbà permetrà tenir dades homologades per a justificar davant companyies asseguradores possibles desperfectes per fenòmens climatològics

Instal·lació de la estació meteorològica de Breda
Instal·lació de la estació meteorològica de Breda | AJB
Redacció
13 de desembre del 2020
Actualitzat a les 9:21h
Durant els darrers dies s'ha instal·lat una estació meteorològica al terrat del Centre Cívic 1 d'Octubre de Breda. Mesura en temps real les dades meteorològiques més rellevants com la temperatura, la humitat, direcció i velocitat del vent, les precipitacions o la pressió atmosfèrica. Compta amb dos panells solars per a ser autosuficient energèticament, així com per poder continuar funcionant en cas de tall o avaria del subministrament elèctric. Les dades estaran sempre disponibles al web municipal www.breda.cat.
 
Més enllà de l'observació meteorològica, la instal·lació d'una estació al nucli urbà permetrà tenir dades homologades per a justificar davant companyies asseguradores possibles desperfectes per fenòmens climatològics, com per exemple les ventades dels mesos d'octubre i desembre del 2019 o el temporal Gloria, a principis d'aquest 2020.