cultura

Reunió dels regidors i regidores de Cultura del Baix Montseny per revitalitzar la cultura al territori

Han parlat de les accions empreses per pal·liar les conseqüències que la pandèmia ha comportat en l'àmbit cultural

per Redacció , 3 de desembre de 2020 a les 17:36 |
Un moment de la reunió virtual dels regidors i regidores de Cultura del Baix Montseny | NBM
Els  regidors i regidores de Cultura del Baix Montseny han fet una trobada virtual amb l'objectiu de compartir estratègies per revitalitzar la cultura al territori. La trobada també ha comptat amb la participació de Lluís Baulenas, secretari general del Departament de Cultura de la Generalitat que ha encoratjat als càrrecs electes a mantenir viva la cultura malgrat les dificultats actuals perquè és essencial, motor econòmic i social i una eina curativa, de suport emocional i benestar.

Han parlat de les accions empreses per pal·liar les conseqüències que la pandèmia ha comportat en l'àmbit cultural com els diferents censos d'artistes per donar a conèixer els artistes locals i promoure la seva contractació. També han compartit les propostes per a les Cavalcades dels Reis i que Ses Majestats puguin arribar als diferents municipis del Baix Montseny complint totes les mesures sanitàries i els infants en puguin gaudir. Tanmateix s'ha animat als municipis a programar actuacions de l'Orquestra del Baix Montseny, un dels projectes iniciats a l'anterior legislatura.


Els regidors i regidores s'han emplaçat a continuar compartint i avançant en les propostes de promoció de la cultura en el marc del treball de la Comunitat de municipis del Baix Montseny.

 

Participació