ple ajuntament breda

L'Ajuntament de Breda gestionarà l'any 2021 un pressupost de 4,2 milions d'euros

Aquesta quantitat suposa un 3,5% més que el pressupost d'aquest any 2020

per Redacció, 3 de desembre de 2020 a les 07:33 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de desembre de 2020 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.

El punt més destacat del ple de l'Ajuntament de Breda celebrat el 30 de novembre de 2020 va ser l'aprovació inicial de l'expedient del Pressupost General 2021. Els comptes generals de Breda per a l'any 2021 ascendiran a un total de 4.233.000 euros, un 3,5% més que l'any 2020. Es tracta d'uns comptes amb vocació d'augment de la despesa pública i inversions per a encarar els propers anys.

En aquest sentit destaquen els 784.550 euros que es destinaran a inversions com actuacions a l'edifici de Claustre, ordenació de la Zona Esportiva o en equipaments educatius, culturals i esportius. El punt es va aprovar amb el vot favorable d'ERC, els vots en contra de JxCAT i CUP i l'abstenció del PSC. Pel que fa a l'àmbit pressupostari també es va aprovar el compte general de l'exercici 2019 amb el vot d'ERC i l'abstenció dels grups de l'oposició.

En l'àmbit laboral es van tractar l'aprovació inicial de la plantilla de personal de l'Ajuntament per a l'any 2021, aprovat per unanimitat, i l'adhesió del consistori a l'acord comú de condicions per als empleats públics dels ens locals de Catalunya de menys de 20.000 habitants, que suposarà la renovació del conveni col·lectiu dels treballadors de l'Ajuntament de Breda. Aquest punt es va aprovar amb el vot favorable de tots els grups excepte la CUP, que s'hi va abstenir.

Un altre punt destacat de l'ordre del dia va ser la modificació de crèdit 11/2020, mitjançant transferència de crèdit entre partides de diferent vinculació jurídica. S'augmentaran les partides per a neteja, recollida selectiva de residus i abocadors; tractament de residus; el conveni amb l'Ajuntament de Riells i Viabrea que regula el manteniment del pas soterrat de l'estació de Riells i Viabrea-Breda; un armari de comandes per al comerç local; edificis públics i finalment a serveis socials per un valor total de 99.300 euros. Aquesta quantitat es retirarà de les partides d’amortització de préstec, de recursos propis del PUOSC 2020 i de la Fira de l'Olla. La corporació va aprovar el punt amb el vot del grup municipal d'ERC, el vot contrari de la CUP i les abstencions de JxCAT i PSC.

 

Participació