VÍDEO Gualba acollirà un dels tallers de «Cuina sense pares» que promou la Diputació de Barcelona

Es desenvoluparà el dijous 4 de desembre

Cuina sense pares arriba a Gualba aquest mes de desembre de 2020
Cuina sense pares arriba a Gualba aquest mes de desembre de 2020 | Diputació de Barcelona
Redacció
01 de desembre del 2020
Actualitzat a les 10:09h


Gualba acollirà aquest proper dijous 4 de desembre un dels 37 tallers de Cuina sense pares que imparteix la Diputació de Barcelona als municipis de la demarcació durant aq1uest mesa de desembre. L'objectiu és acostar als joves al món culinari a través de receptes saludables i fàcils.

Els tallers tenen una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s'elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics. Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat, amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s'hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d'elaboració de cada plat. També es pot seguir a través del canal Instagram.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves. Fins el dia 20 de desembre es faran tallers a dotze municipis de la demarcació.


Fi